onsdag 4. januar 2012

Godt Nytt År!

En koselig krok i kafeen hvor vegg-
pryden er til salgs!
Det regner, snør og blåser så veggene dirrer tidlig januar 2012. Men det er også dette været som gjør at vi synes det er ekstra godt å være inne de mørkeste dagene i året.

Jakke fra Cream. Bildet er fra
Creams nettside.
På Møllerens Hus er det nå åpent igjen. Det knitrer i peisen, vaflene stekes og kaffen kokes. Innekos.

Selv om mange har tatt fri i jula har fortsatt varene strømmet inn hos oss, og januarmoten byr på deilige ulljakker og stilige vinterkjoler. Beveger vi oss opp i andre etasje finner vi damenes klesavdeling. Her ligger det flere hauger med nye klær som er klare til å få hedersplassene i butikken.

Hvis du er en av de som har tatt en titt innom denne avdelingen fra tid til annen vil du ha lagt merke til at klesmerket Cream er å finne overalt. Det danske merket er kjent for sine duse farger, lekre detaljer og rimelige priser og de leverer varer til Møllerens Hus hver eneste uke!
Cream - et av vårt mest
populære klesmerker

Lurer du kanskje på hva de har å by på denne høsten? Ja, da kan du ta en titt på nettsiden deres: http://www.cream-clothing.com/ Her kan du også finne inspirasjon fra vårens moter.

Møllerens Hus vil kunne tilby flere av disse varene, men husk å være tidlig ute så ikke din størrelse allerede er kjøpt av noen andre!

Velkommen til en hyggelig nyttårshandel hos Møllerens Hus! Du hører fra oss neste uke med flere fristelser fra vår butikk.
2. etasje i Møllerens Hus

Ønsker du også å motta nyhetsbrevet vårt? Send oss en mail på kontakt@mollerenshus.no


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar